Visoka hitrost / notranja kapljača / okrogla kapljevina za namakanje

Visoka hitrost kapljevalne kapljevalne linije. Strukturne značilnosti proizvodne linije 1, Aparat za samodejno prepoznavanje kapljic 2, Naprava za dostavo kapljic. Pot poteka v obliki aluminijaste zlitine, ki zagotavlja poravnavo visoke hitrosti dovajanja kapljic, je primerna za spreminjanje obrabe. .
Product description

Hitro namakalna voda za kapljanje


Strukturne značilnosti proizvodne linije

1, Aparat za samodejno prepoznavanje kapljic

1

Delovni način

Pnevmatski centrifugalni

2

Hitrost prepoznavanja kapljic

1300 kosov / min

3

Moč motorja za pripravo za prepoznavanje

750W


2, naprava za dostavo kapljic

Pot se oblikuje z aluminijasto zlitino, ki zagotavlja izravnavo visoke hitrosti odvoda kapljic, je primerna za spreminjanje obrabnih delov.

Pogon za dostavo kapljic: sprejme uvožen AC servo motor, ki zagotavlja stabilnost dostave kapljic.

Napravo za nakladanje krmili servo-sistem, ki zagotavlja, da se drobiž kadarkoli ohrani svoj prostor v skladu s spremenljivo hitrostjo kapljične cevi.

S strukturno robustno zasnovo stoji zloraba od enostrilnega ekstruderja do vakuumskega oblikovanja hladilnega sistema in vrtalnega sistema ter naprave za vizualno pregledovanje, da zagotovimo visoko hitrost in visoko učinkovitost kapljične linije. Nizkoprofilni oddajni odtis povzroči zmanjšano izgubo trenja, kar omogoča daljši maksimum Stranske vožnje in stroškovno učinkovitejšo zasnovo sistema. Linija kapljanja z varčevanjem z energijo do 15%, nižji regulacijski tlak in zmanjšana izguba trenja zmanjšuje energetske zahteve do 15%.


Hot Tags: Visoka hitrost / notranja kapljica / okrogla kaplja namakalna linija, Kitajska, dobavitelji, proizvajalci, tovarna, trgovina na debelo, poceni, nizka cena
Sorodni izdelki
Povpraševanje

Copyright © Tianjin Huaxushengtai Technology Co, Ltd Vse pravice pridržane.Telefon: +86-22-63832001