Znanstveno namakanje / Multi sezona / avtomatsko kmetijstvo Drip Line

Linija namakanja za namakanje Tehnične značilnosti namakalne linije za kapljanje so naslednje: 1. Krmilni sistem je stabilen in deluje udobno. 2. Dripper Material je nov material, ki je dovolj trpežen za uporabo vsaj dve leti. 3.Vakumski rezervoar za vodo, in hladilna naprava so vsi sprejema ...
Product description

Cev za namakanje

Tehnične značilnosti namakalne linije za kapljanje so naslednje:

1. Krmilni sistem je stabilen in deluje udobno.

2. Dripper Material je nov material, ki je dovolj trpežen za uporabo vsaj dve leti.

3. Vakuumski rezervoar za vodo in hladilna naprava sprejemata tehnologijo obdelave nerjavečega jekla, tako da je natančnejša kovina in stabilnost vakuuma stabilnejša.

4. Dvojni gosenični pas z močnim oprijemom za gladko delovanje, hitrost vožnje se lahko sinhrono nastavi s svojo hitrostjo proizvodnje.

S povpraševanjem na trgu hitro naraščamo, smo začeli serijo kombinacij namakalne proizvodne linije, ki so se odločili za kupce. Naša linija kapljanja je zasnovana in preizkušena tako, da stoji do ostrih kemikalij, UV-sevanja in poškodb, ki jih lahko povzroči kmetijska oprema, kar vam daje let brez skrbi.


Hot Tags: Znanstveno namakanje / multi sezona / avtomatsko kmetijstvo kaplja črta, Kitajska, dobavitelji, proizvajalci, tovarna, trgovina na debelo, poceni, nizka cena
Sorodni izdelki
Povpraševanje

Copyright © Tianjin Huaxushengtai Technology Co, Ltd Vse pravice pridržane.Telefon: +86-22-63832001